solat :)

jag har legat ute och solat mesta delen av dagen, läst en bok också :) sen hämtade jag mina bus-syskon ;) Mamma, vi barn & tobbe ska åka in och käka i nyköping idag, sen ska vi ta en glass i hamnen.., mys! :) ska hoppain i duschen och göra mig i ordning, PUSS!

/ Madde.

image102

God morgon!

nu sitter jag här, har precis kollat på the darjeeling limited, jättebra film! den handlar om tre bröder som ska göra en "själslig resa" genom indien. rekommenderar er att se den! :) idag får vi se vad som händer, har ingenting riktigt planerat.. men! :)

PuSS!

/M:

kvällen

klockan är redan halv nio, morgondagen känns så onödig att jag funderar på att få mamma att anmäla mig sjuk. två lektioner har jag. inget ska jag göra på någon av dom, betygen är redan satta, uppgifterna klara. får se..
nu tänkte jag sätta på en film, gärna en sorglig för man sover så bra när man har gråtit! Nej, men kanske drar på nya narina filmen!  ha de bra iaf :)

/ M.

HUNGRIG!

åååh fan vad jag är hungrig... de var evigheter sen jag åt riktigt mat, de är bara färdiga köttbullar, mackor & youghurt som fyller min mage. och jag är så sjukt trött på de! sen kommer mamma hem, och då har dom redan ätit mat, på restaurang! och det finns bara fiskpinnar & färdiga köttbullar i frysen. de blev bara droppen, jag bröt sorgligt nog ihop. men snälla, kan jag aldrig få riktig mat?! nej, jag orkar inte leva på fler mackor. då äter jag hellre ingenting, och då får jag anorexia och dör. någon som bryr sig? nje.

soool :)

hej! jag har precis kommit in, har klippt gräset & pluggat matte i solen! de är perfekt väder ute, inte för varmt, lagom mkt fläkt från vinden osv.. underbart! jag tänkte ta en dagens outfit bild, men batteriet var slut så jag slängde på mig bikinin istället ;) jag såg min bikini som jag vill ha i dag. sen förra året, när leopardbikinin med rosa kanter kom till H&M ville jag ha den. hittade den inte. nu finns den. och jag är pank. USCH!!!! fuyyyyyyck . blir nästa månad. om den finns kvar..

PUSS!

/ Madde

I Miss My Honey .

image162

/ M.

Dagens..

kläder: långt vitt linne, grå tights, jeansjacka
Humör: trött!
Musik: Amanda Jenssen - Greetings from space, skitbra!
Skolmat: skinkfrestelse...
Smink: lite mascaraaaa
Onödigaste:  att jag gick till skolan, har inte haft någon riktig lektion..
Fulaste: Malins kludd på min arm ;)
Bästa: SOLEN!

/ M.

Torsdag

hej! jag sitter i skolan, väntar på att klockan ska bli ett, jag ska ha nationellt i spanska, hör delen.. missade den när dom andra skulle göra, så istället för att åka hem 11.55 så blir jag kvar här.. suck. ville ju sola.
Jag har sjukt mkt att plugga, dock bara matte. MEN, vi har nationellt nästa vecka, jag kommer ihåg nada typ. så blir tufft, får t.o.m skippa träningen idag. måste sätta matten! jag blir sur om jag bara får G i ma B... vad jag vet kommer jag få VG i alla ämnen utom spanska, där klarar jag nog inte ens kursen. men, fuck hatar spanska! hhöhö.
upd senare, okej? bra. PUSS

/M

Peace & Love

ååh.. jag blir deppig. jag lyssnar på massa låtar som vi hörde live förra året på P&L, vill dit igen! men är man pank så är man.. suck. men, nästa år så ska jag faa-aan dit! :D image161

Jag & Stina förra året :)

?

är Pernilla död eller? har inte hört från henne på jättelänge, och hon har inte skrivit i bloggen.. hm . PERNILLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Sébastien Tellier

image160

Franrikes man i ESC. så bra, grym liksom. ingen kamel pop här inte!

jaha.

image159

Jag har färgat håret, syns, jaah?

kolmården idag

image158



såg massa djur, studerade en schimpans i en timme typ, och lite andra sakerrrrr :)
men var astrött och somnade på föreläsningen, inte så bra.. men men :)

PUSS!

/M

Kolmården!

nu ska jag dra iväg, hela dagen spenderas på kolmården för att studera etologi med biologiklassen! ha en bra daaag! pusssis

/ M

Nu ska jag sleepa-

image157

Helene & Siri är söta!

/ M

MATCH

tjaaaaao!
har nyss kommit hem typ .
Jag och josse har varit i nyköping, sen spelade jag match, var så sjukt kul! vi vann med 5-0 mot björnlunda, jag gjorde ett mål ;) sen åkte vi till vrena och drog en Red devil, GRRR vad gott de är ! (amerikansk pizza)
så nuu, ska jag sova. typ. inte. jag vet inte-.

image155

Jag är det tjocka korven med nummer 8.

/ Madde


Jag har en galen lillebror. love him. <3

okej, bild uppladdningen fuckar sig. men de ska vara en rolig bild HÄR!

Go France!

ngn mer än jag som tyckte om den skumma gubben från frankrike? ;)

jag orkar verkligen inte kolla på röstningen, tar ju 100 år. typ. nej, jag ska nog gå och lägga mig snart... ja. gud ja. ska spela match imorgon, mot björnlunda! så jag möter en gammal fotbolls-läger kompis, de ni ;)

en bild på moi & tobias, ex & bästa vän.

image152

/M

ESC

jaa, blir väl att kolla på ettan ikväll och hoppas att challe balle inte skämmer ut oss.. och att hon spöar den där sugiga Ani Lorak, hennes låt är iiinte bra tkr jag, hela grejen är ju hennes konstiga dans med massa huvudryckningar(?) och visa rooompan. hm. och så plagierar hon challe balles klänning. dubbel hmm. jaja, blir väl som vanligt, massa dåliga låtar, man sitter skit irriterad på röstningen ( "jääävla danmark, de här ska jag komma ihåg!") och godiset som får en att må illa. alltid, every year, the same, men ändå så kollar man. Men, precis som med kalle på julafton, de är tradition!

image151

Men, glitter är fint!

/ Madde

Färgat håret.

image150

jag hade verkligen en fuul utväxt. nu tog jag en ny nyans, mer som min egen, så de är bara att slinga utväxten sen! :)

/ M.

tävling!

image1207
(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

Oh yeees.

helluu.
jag har kommit hem nu, de gick ganska braa :)
jag ska leda träningen själv på måndag, får se hur de blir ;D
nu ska jag ta en sköönt bad, sen göra en kopp te och mysa i soffan :)

PUSS

/ m:

Football practice!

yes, snart äre fotbolls skolan som gäller ;) haha, de bästa med de är typ att man får en träningsoverall ;D
ska kääkä snarre, tog lite överbliven tårta från min systers födelsedag till mellis (A) ibalnd får man. även om jag måste gå ner 15 kg typ, höööhöö. men de är bara att jogga på! men men, haft en bra dag?

/ M.

Jag vill ha långt hår igen!

image149

/ M

800 kr.

hejsaan :)
sitter i skolan, biologi.. tar en liten paus i beteende studierna ;)
Idag ska jag jobba första dagen på mitt jobb sen jag fick befordan (HAHA)
eller inte. men jag ska träna knattar i fotboll, dock lite äldre än vad jag har gjort förut :)
så nu tränar jag min galna lilla syster!
jag har kommit fram till en deal med mamma, jag får tillsvidare 800 i månaden. först ba, YES! sen när jag tänkte på allt som jag ville göra för dom pengarna, så sinade dom fort. men jag är van, köper väl en bikini, ngn klänning sen resten går väl till fika& mat. och hårfärg!
men ska fortsätta läsa om etologi nu, puss!

/ M.

C U R L S

image147

beställa?

min syster och hennes kompis ska beställa kläder från forever21, är det ngn som har gjort det som vet hur storlekarna är? är sugen på några saker, och är man ett par stycken så blir frakten&tullen inte så dyr heller...

PUSS

/ MADDE.

Haute Couture

tja!
jag har nyss haft PowerPoint presentation om Haute Couture i skolan.. gick fint! hittade aaaas fina bilder, verkligen sugen på en svindyr klänning nu, hehe ;) In my dreams.
Jag ska snart ha gympa då, fotboll, YES! hehe. vi ska spela match mot Hotell&Resturang nästa tisdag, dom kommer ju baraa döö! hihi. men ses ♥

image146

Haute Couture klänning av Christian Dior.



/ Madde

HEJ!

Hejsan :)
jag har inte haft tid eller ork att skriva ngt den här veckan, har varit så himla mkt med allt, skola, fotboll.. vi har iaf en vinst och en oavgjord i fotbollen denna vecka iaf, så de är ju bra! igår firade vi fredrika med en mysig middag och mkt tjejsnack! jag ska strax åka iväg nu också.. har varit hemma en timme :P
Jag ska sälja bingolotter på ica för fotbollen, sen ikväll så är det lagfest! det ska nog bli kul :)

ha de bra!

Pussss

/ Madde.

dansande bebis

Torsdag redan! Man hinner knappt med vecorna längre känns det som.
Speciellt nu i slutet när man knappt har några seriösa lektioner i skolan alls.
Bara tre veckor kvar till sommarlovet nu. (Jag slutar den 5:e)
Fast jag har lite panik över det, jag har inte skaffat mig något sommarjobb alls.
Har ni sommarjobb?

Okej, reklam är bland det värsta som finns när man kollar på något bra program på tvn.
Men den här reklamen alltså, jag älskar den! (kvalitén suger, men det får duga)



Nu ska jag snart iväg & gymma! Ha en fin kväll people.
Puss/ Pernilla.

söndagkväll.

åh vilken fin kväll :)  mys.
jag är helt proppfull med fika, fortfarande efter flera timmar ;)
Jag och mamma åkte till stallet, jag red ut och hon gick med mig i det fina vädret. såå mysigt.  jag har bara liiite ångest över att de är skola imorn, ännu mer ångest över att jag har nationella i spanska på tisdag.. men men, match imorn, de livar iaf upp!

Jag saknar stina. men grr babe. vill mysa på din uteplats och bara snacka. koooooooooom <3


Jag saknar pernilla. kom och mysssss.<3

Jag saknar tobbe.

Jag saknar Corris. kom och snacka lite skiiiiit va? <3

menjaaa, jag saknar många okej. JAG BEHÖVER EN KRAAAM

/ Madde

Konfa.

nu ska jag snart åka till kyrkan, min syster ska nämligen konfirmera sig idag! kul att sitta i kyrkan i två timmar när solen strålar ute. sen ska vi hit igen & käka smörgåstårta, bullar, mockarutor, småkakor.. you name it! jag har nyss försökt övertala min mamma om att jag ska få mitt studiebidrag. sjukt att jag inte får de. åååååååååååh. jag vill. men ska åka nu,

PUSS

/ MAdde

mysig söndag

Solen skiner även idag. Är det inte underbart?
Ska sitta ute i solen & försöka plugga sen, litesenare.

Igår kväll fick jag värsta impuls-rycket.
Satte mig ner halv tio och började sy en topp/tunika.
Hoppas på att bli klar med den idag, då kan jag visa den för er.
Fast vi på hoppas på att den bli bra också.

image145
foton: me.

Nu ska jag äta frukost!
Hoppas ni är ute & njuter av det mysiga vädret idag!
Pusss/P

brolle

MADDE HAR FEL! brolle skulle vunnit. lugnt. :(

/PÖRNI

YES!

JAAAA! (se inlägget nedan)

Team Cans!

med stooor risk för att vara nördig -

KOM IGEN TEAM CANS! dom ÄGER ju brolle så jävla hårt. sån skillnad, så klass på mora kören!

/ M.

vacker dag

Jag har legat ute o myst i solen hela dagen, trotts att jag är sjuk.
Kanske inte är så värst bra, men vem vill sitta inne när det över 25 grader varmt ute?

Såg Englas begravning på tvn tidigare idag, den va fin.
Jag har aldrig varit på en bergravning i verkligheten. 
Fast jag skulle nog inte klara av det heller.

Tre bilder från idag.
image140image141image142

/Pernilla


Bullarna

det blev 66 stycken. inte så mkt ändå, men dom var stora!

image139

Goda var dom också ;) hihi. jag har skurat altanen nu, fick ngt "trärent" i ögonen och fick panik! men de gick bra, hehe :P så nu ska vi bara göra rent utemöblerna och inviga dom för i år :) grillspett ska de tydligen blil, med klyftpotatis och lite olika kalla såser, MUMMMMMMS!

/ Maddelue.

love it.

image138


ibland bara älskar jag att jag bor på landet.

/ M.

BULL-DOFT!

MMM! de luktar underbart, bullarna är klara :D
vi ska snart äta lunch, rester. sen kommer mina kusiner & ikväll ska vi grilla och käka på altanen :) första ggn hemma i år! ;D så jäääävla skönt väder, looove it. really. <3

/ M.

löördag :)

solen skiner, och jag åkte utan tak på min moppebil :)
festen igår var inte så rolig, men födelsedagsbarnet var söt :)
idag ska jag städa och baka bullar , sen m´kommer mina småkusineeer :)

ha de, ska sola lite nu! puss!


/M

engla

Imorgon, lördag. Dagen då lilla Englas begravning kommer att sändas i tv.
Det har varit hur mycket diskussion som helst kring det här.
Det är tydligen föräldrarna som har kontaktat SVT, för att de vill att alla ska "få vara med".
Jag vet inte vad jag tycker om det här. Det är klart att det är deras val.
Det kommer vara den värsta stunden i deras liv, och det ska hela Sverige sitta och titta på.
Egentligen tycker jag att begravningar är till för nära & kära, så det känns lite fel när hela befolkningen kommer att kunna sitta o se på den. Fast sen har ju hela Sverige skakats av händelsen med, så jag vet inte.


Jag vet inte. Vad säger ni?



För de som vill se, så sänds begravningen på ettan imorgon 10.55
/Pernilla

elin gånger två!

Elin & Elin visar badmodet 2008 på nellys hemsida.
Åh vad jag tycker om dom här bilderna!
Speciellt dom med Klingisen.

image133


/Pörni

summer.

hej! har nyss tvättat bilen, inte gjort de sen i höstas typ.. fin blev den iaf! det som suger är bara att den är gjord i plast, så de fastnar smuts på bilen liksom.. hm. men men, fixade inuti också, så nu är det inte liiika mkt häst hår där inne ;) fan va varrrrmt de är!! jag tvättade med kallt vatten från slangen, fick på mig hela tiden och stod i korta shorts och bh. JAG FRÖS INTE. underbart. ska äta fick med ägg sås nu, sen ska jag göra mig iordning och åka på födelsedags fest i jönåker ;D

HA DE BRA!

/ Madde

buhu.

Det går inte att lägga in bilder i bloggen.
Blogg.se är sämst.
Nu går jag och lägger mig.

/P.

kate moss

Nu vill jag bli frisk!
Herregud. Det är 20 grader ute, o mamma tvingar mig sitta inne.
Och imorrn ska Johanna ha sin 18-årsfest, det lär jag ju missa med.

Jag är så himla rastlös. Vad gör man när man är sjuk?
Jag borde ju sova, men det går inte. Jag har ju redan sovit hela natten.
Plugga orkar jag inte. På tv visas sämsta programen under dagtid. fy.

Nu har jag klagat av mig. Förlåt.

image131
Kate Moss är det nya ansiktet för något nytt av Agent Provocateur.
Jag gillar bilden, den är snygg.
Men jag har aldrig riktigt tyckt att Kate är speciellt snygg.

Vad säger ni?


/Pernilla

ett ynka litet G

Jag har blivit sjuk, bara sådär.
Jag vaknade imorrse och var helt sänkt, 39 graders feber.
Ändå (smart som jag är) gick jag till skolan, fast det var för att göra nationella i matte b.
Hur gick det för er som hade provet idag? Jag tycker det var grymt svårt. usch.
Jag hoppas på ett ynka litet G iallafall.

Dags för sängen.
God natt babes
/Pernilla♥

Miranda kerr

image126

Orlando Bloom nya flickvän är grymt söt.
Jag har nog aldrig riktigt lagt märke till henne tidigare.
Miranda Kerr som också är Victoria's Sercret modell.



Man blir ju nästan lite småkär. Eller inte.
Men kan man bli sötare?

/Pernillo

sy-ryck

Idag är jag på sy-humör. Jag har fått för mig att jag ska sy mig något fint.
Jag vet inte vad, kanske en klänning eller en liten sommar kjol.
Har ni några bra förslag? Hm..

Nu måste jag fortsätta plugga.
Vi hörs/ P.


solhatt

Jag har kommit på att jag vill ha en solhatt, alltså en sån där stor ni vet.
Det är inte bara sött, utan bra för att skydda huvudet i solen med också.

image125
frida fahrman är snygg i solhatt!

/Pernillis

god morgon igen!

jaa, vaknade nyss, hade somnat i soffan..:P
varför blir man så trött, när man inte gör ngt? segt.
solen skiner iaf MKT och jag ska nog gå en liten promenad, sen åka till stina i flen och plugga på hennes altan :)
MYS!
sen är de väl hem, sova, sen ännu en seg dag innan skolan börjar.. nej men jag vill färga håret till en lite annan nyans, som blir snyggare mot min utväxt, så de är bara att slinga sen.. sen måste jag köpa födelsedags presenter! Malin fyller år på fredag, sen fyller fredrika, min syster och min mamma år snart! så det blir väl att åka in till nyköping, shoppa presenter och hårfärg :)

PUSS

/ M.

god morgoon!

hej, vaknade nyss med huvudvärk, men har satt på ägg att koka på spisen, och laddat kaffebryggaren, så det går nog över snabbt :)  idag ska jag nog plugga, har matteprov på torsdag.. sen kanske sola och de spricker upp :)
Pappa & josse kom hem från Hamburg nyss, där dom hade kollat på Linda Heed, som hoppade vår häst Colina .och de hade gått jätte bra för vår fina häst, kom femma i finalen! före stora namn som beerbaum mm. ;) hon blir en stjärna! hehe ;D nu ska jag äta frulle :D

PUSS

/ Madde

Filmtaaaaajm. ;)

nu börjar klockan rinna iväg, som vanligt ;)
ska läsa "mina bloggar" sen ska jag sätta på en film och somna till den, mys!
Min dumma syster har typ gömt one tree hill boxen, så får väl ta ngn film som jag har sett X antal ggr.. men då missar man ju inget, de är ju bra.. men ha en bra skoldag imorgon, själv ska jag soooova ! :D

PUSS GODNATT

/ Madde

VINST!

hej! nu är jag hemma från matchen, och vi vann med 5-1 :D så kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul att starta serien med vinst! :) imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är ju ledig tills på onsdag.. får väl hitta på något :)

Puss / M.

segdag

Idag är en sån här seg-dag ni vet? Man går bara och väntar på att en ny vecka ska börja.
Egentligen har jag mycket att göra. Men vem föredrar läxor framför allt annat? inte jag.
Man känner verkligen hur det börjar närma sig slutet nu, alltså i skolan.
Och det är alltid nu man har som mest att göra. Och på torsdag, jaa. På torsdag..
Då är det nationella prov i matte b. Alltså, är det nån här i världen som ens klarat den kursen?
JAG HATAR DEN. jag överdriver inte. usch.

image123
Japp, jag är en liten härmapa.
Jag har gått och köpt likadana brills som madde.
Posa lagom liksom.


/Pörnii.

nya ting.

image120image122

Mina nya skor från H&M. Jag gillar dom skarpt. Så där lagom söta ni vet.
Sen min nya väska från Gina. Somrig och fin.


Nu måste jag plugga, plugga, plugga. fan.
/ Pernilla

söndags morgon :)

god morgon! ska bara skriva lite snabbt, ska åka iväg med min lillebror och kolla när han spelar fotboll.
Men min kära mamma glömde väcka mig, så nu är jag stressad och lite irriterad på henne. hm.  men, ni får ha en bra dag!

Puss

/ Madde

jepp.

ska man följa stina-lees exempel och sätta på the notebook, och gråta ut för det är så sorgligt och att man är så ensam? svar ja.

HEIDOO

/ M.

Jag är ett småskabbigt egoo.

image119


/ M, vem annars?

vad gör man en lördagkväll?

igår, fredagkväll, satt jag hemma framför datorn, hade tråkigt. precis samma idag. vad håller jag på med?. suck.
är bara sjukt uttråkad, och ja, jag känner mig ensam som fuuukk. så jag lyssnar på konstiga låtar från Juno soundtracket och kollar in bdb & bloggkoll, de enda jag gör typ :) och äter vindruvor, mums. Imorgon ska jag först kolla på match, kevin spelar mot Värmbol. sen vid 5 ska jag spela match i stigtomta, seriepremiär! VI SKA SPÖÖA DOM! ;) haha, jag är fett taggad :D sen är jag ju ledig måndag & tisdag så då kommer jag väl antagligen ligga och dö ngn stans. höööhh.








PUSSS,

/ M.L

MAAT!

Mmm, de doftar asgott från köket :)
ska ner och äta kyckling, potatisgratäng, stekt sparris & vitlöksbröd! SÅ GOTTT!

PUSS

/ Madde

shopping

jo, de blev lite handlat i nypan :)
BH och trosor från H&M, grymt fina tkr jag, och guldiga ballerina från indiska :)

image117


image118


OCH JA, JAG GILLAR STOOORA BILDER :)

Pussss

/ Madde

lite uppdatering här

Tro det eller ej, Pernilla uppdaterar.
Jag är typ segast i världen på att uppdatera i den här bloggen.
Men en viss person som börjar på M sköter det här med uppdateringen.

Valborg var mysig. Var i nyköping och festade. Träffade nya människor & hade kul.
Här har ni några bilder från i onsdags;

image112
image115image113
image114image116

Tack för den kvällen.


Igår var det fredag (kändes som söndag) & jag åkte upp till Stockholm men mamma.
Det var trevligt, men det var hur mycket folk som helst.
Jag hittade världens sötaste skor. Sen min väska från gina. Efterlängtad.
Kan visa bilder senare kanske.

Nu har jag precis varit o gymmat.
Resten av dagen tillbringar jag nog tillsammans med min pojke.
Ni får ha en mysig lördag, det ska iaf jag ha.
Puss/ Pernilla


lördag!

god morgon! jag ska masa mig upp och in i duschen nu, ska åka in till stan (nyköping) med mamma, kanske blir lite shopping :) sen till stallet!

vad ska ni hitta på för kul?

/Madeleine

Maia Hirasawa

image111

Maia's version av the worring kind är magisk. lyssna på den om du inte redan har.

/ M

M.L

Madeleine Lundin - född 1992, kvinna, i salem. bor i bettna, flens kommun, södermanland. går ettan SamNatur på NEG ( nyköpings enskilda gymnasium). spelar fotboll i Hargs BK, nyköping. tävlings hoppar D-ponnyn Westside Millerboy. Älskar att sjunga & dansar, men suger på de. var tsm med tobias i 1 år och 9 mån tills nyligen. hatar att vara singel, men är sjukt kräsen. jag har aldrig rökt, och kommer aldrig göra de. jag vet inte om jag har några kompisar. eller jag har några få. långt bort. älskar att shoppa, men är ständigt pank! vill gå ner 15 kilo med kladdkake dieten. läsa älskar jag, men hatar att göra bokanalys. lyssnar på Lykke Li, Miss Li, Mando diao, Maia Hirasawa, Queen, snook mm mm. älskar american pie filmerna!

nu vet ni massa om mig.

/ M.

Forever21.

alla älskar forever21. snälla, öppna en butik i sthlm, så vi slipper tull&frakt!

image110

den här klänningen skulle sitta fint på mig, breda axelband döljer mina breda axlar :)

/ M.

yoo.

jag har sjukt lite vänner på bilddagboken.
känner mig nästan desperat :O ;D

har du bdb? lägg till mig som vän! M-lundin. jag vill kolla på bilder, har så tråkigt.

/M-L

funderingar.

jag har suttit och tänkt lite, jag har så tråkigt ändå.

de här med att vara personlig i bloggen, var drar man gränsen? själv skulle jag kunna skriva om allt, men jag tror inte att alla bryr sig/ vill läsa om mina personliga problem & fina stunder. jag hörde hanna fridén prata på P3 när jag puttrade fram i min moppebil, att hon sa att om man blir en stor bloggare (=stor förebild) så följer ett ansvar med det. att man får tänka minst två ggr innan man gör något eller skriver något. Jag har följt några bloggar i kanske ett år, och de är lite roligt (?) att man märker hur folk förändras, utvecklas eller ja. bara blir tråkiga. jag själv har bloggat i ett och ½ år, dock i en annan blogg också, innan. jag har utvecklats från töntig till tråkig typ ;) när ska hela den här blogg-trenden vända? själv börjar jag tröttna på att läsa vissa stora bloggar. men så har man upptäckt nya, som man håller på att "lära känna" .  nu har jag haft min lilla tankestund.

/ Madde

Bloggkoll.

hey, nu har jag registrerat vår blogg i bloggkoll, smartaste är ju att lägga till så missar du aldrig ngt inlägg ;)

bra va?

/ Mmmmmadde.

hiihi.

image109


Jag har roligt i paint, för allt annat är tråkigt. ;)

/ M

stuvade makaroner & Avataren.

tjaaaa.

nu har jag kollat på hela Avataren säsong två ;)
 för dom som inte vet de är de en tecknad serie från nikelodeon, beroendeframkallande ;D
men men, nu ska jag göra stuvade makaroner och köttbullar till mina småsyskon :)

PUSSS

/M

Fredags morgon:)

godmorgon! gud, min känsla för tiden eller vad man ska säga, är sjukt rubbad. jag tyckte att de va fredag i onsdags, och igår var en typisk lördag med myskväll hos stina :) så idag är de alltså söndag ..? hehe. de är så himla skönt, för är ledig tills på onsdag, då börjar vi igen :) stina. micke och jag satt och kollade på sjuuuuka youtube klipp igår! ngn som har sett what, what, in my butt? HAHA!, jag lägger fan in ett klipp.







Fast south park verisionen äger grymt ;)








/ Madde

jahapp.

nu är jag jag skiträdd, har skrämt upp mig själv med spökhistorier typ. ensam är jag också-

totalt ensam. och superdepp.

/ m.

RSS 2.0