LAKRIS!

fan. jag blen just sjukt sugen på lakris. och det är omöjligt att kunna få tag på.... VÄRLDEN HATAR MIG?
kollade nyss på DH, hehe. GILLAR'T! meeeen, sängen snart, god natt på er!

Tävling!





Tävla om en hårförlängning hos Linda! peeerfekt för mig som vill ha tillbaka mitt långa hår.. :)

fotboooll!

hejsan! har precis kääkat lite pasta och sås, ska snart packa in mig i bilen och ta mig till krikon för träning! :) de va faktiskt länge sen sist, men det är inte alltid så lätt att hinna :/ Imorgon ska jag hoppträna och på torsdag ska jag inviga mitt gymkort! hehe. jag ska bli träningsnarkoman och få världens snyggaste (vältränade) kropp! NI SKA FÅ SE :D

hm?

jag satt och var irriterad hela tiden när jag kollade på idol. KAN DOM INTE SJUNGA EN ROLIG LÅT? så skrek de i mitt huvud. nej, fy fan för tråkigt program idag! :/

Idol eller Top model?

fuck att det här alltid går samtidigt! försöker zappa, men ja. ceppe!



       

vad väljer ni?

saknad <3



just idag så har jag saknat min bästis (hihi) väldigt mkt. vet inte varför så mkt mer idag, det är bara så. det går alldeles för långt emellan när vi träffas, men what to do, när man bara inte kan svänga förbi några timmar efter skolan.. hon har också min favorit blogg, pernillaelisabeth. you should read it.
nej, så just nu vill jag slänga allt åt helveeeetetetet och ta nästa tåg till södertälje <3

kemiprooov

hejsan, haft prov nyss, tog ca 20 min? aja de va ganska lätt... de va bara en sak som jag inte kunde, men de visste jag inte att vi skulle kunna heller, men är nog nöjd ändå. :) jag börjar få koll på alla beteckningar osv, Fe= järn, Au = guld Na= natrium N= kväve. ja ni ser ju, jag ägeeer. men ska sitta och vänta en timme på skol IF möte nu, hejs!

/ M

Måndag,

hejsaan. idag är det segt som fan, somnade framåt tre fyra i natt. :/
jag har huvudvärk och ont i magen, så allt är som det ska alltså. de kommer bli en låååång dag idag, har skol IF möte vid halv fyra så det kommer ju dra iväg lite.. sen stallet och sen kommer jag väl hem ganska sent.. kanske sover i nyköping. men iaf, nu sk ajga sluta klaga. HEJPA.

/ M

ångest

just nu har jag en sån jävla ångest. det är skola igen imorgon, med kemiprov. jag kan det ganska bra, men ändå. jag orkar ingenting längre känns det som. ändå vill jag så mycket, jag vill orka plugga så jag får mvg i alla ämnen, jag vill ha ork att träna och rida varje dag så jag blir skitbra och vinner alla tävlingar. jag vill vara bäst samtidigt som jag inte orkar bry mig om någonting.. utbränd och amtitiös, kan man vara det samtidigt? åååh, jag önskar att jag bara kunde ligga i min säng och sova eller mysa hela tiden. inte behöva göra någonting, inte behöva bry sig om något. och skolan, fy fan vad jobbig den börjar bli.. jag klarar inte av pressen jag sätter på mig själv, men jag kan ändå på något sätt inte tillåta mig att vara en medelmåtta, jag försöker hela tiden att vara bättre än så, även om jag inte alltid lyckas. (:läs, aldrig) jag måste alltid ge allt, om det så är fotboll på skoj med kompisar eller typ singstar eller ngt. jag hatar att vara dålig, men jag orkar inte bry mig om att kämpa.

tjuvlyssnat.se

Ett gäng ungdomar går ut från en lektion. En kille tappar en 5:a som studsar ner på nedervåningen och två tjejer springer skrattande efter för att leta upp den.
Tjej 1: Jag vill ha den!
Tjej 2: Inte om jag hittar den först!
Killen (skrattar): Och vissa säger att man inte kan köpa kvinnor…

sunday morning

hejsaaan. sitter här med sminket på, har inte haft smink på en vecka typ? orkar inte bry mig så mkt i skolveckorna.. inte när man kan sova en halvtimme extra, springa upp , ta första bästa kläder och åka till bussen ;) men idag så grävde jag faktiskt lite i lådorna, så det blir kanske en outfits bild sen. om jag orkar ;)  meeen, största delen av dagen ska tillbringas i ishallen, kevin den lille spelar cup, och jag förväntar mig många mål.. :)

puss på er.

/ M



kevin on the ice

Faaan

fan fan fan fan fan fan

någonstans så visste jag de hela tiden :(

Utkast: Dagens: doft: ...

Dagens:

doft: Schampo
smink:  ingeet
kläder:  slappt med mjukisar & linne
frisyr:  utsläppt & vilt!
glädje: musik!
saknad:  tobias <3
längtan:  till sommaren..
låt:  segertåget med maskinen
mat: lövbiff med potatisgratäng!
tråkigaste:
tv.n är cp? :S
måste:  inget måste. eller jo, kanske att pussa minbabe? jaa.



Let me feel your tunes,

hejhej, löördag jaa.
har precis druckit kaffe med farmor, och nu försöker jag anmäla mig till en tävling, men de går inte! nya tävlingsdatabasen är cp.. grr :@
men iaf, har inte gjort så mkt hitills idag, duschat, kollat på film ätit.. ska väl plugga lite snart också. behövs nog, även om jag har ganska bra koll på läget tror jag. Mys kväll med Tobias senare, han ville banga och komma på tisdag. men jag ville ha honom hos mig inatt, klarar mig inte utan honom för länge <3 så jag kommer  nog spendera  kvällen med att hålla om honom hårt och bara tänka hur glad jag är över att träffa honom, hehe. men back to tävlings databasen, måste fixa det här :o

/ M

Höst bild?


man kan inte annat än älska mando diao!



Björn har en sån grym rööööst, aaaaaaaaaaah ! älskar låten!

Sugarplum fairy , BABY!



love them. victor är nästan lika läcker som big brother Gustaf ! grr.

Freeeedag :)

hejsaaaan! sitter och lyssnar på massa muuuusic, och sång glädjen pumpar! Veronica Maggio, Sugarplum Fairy, Amy McDonald, Robyn, Hello Saferide.. YEAH!
jag tog dagens-bilder idag. så jag lägger upp dom. :)




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Lalalalala.

hejsan. har nyss kollat på idol, var inte så roligt program, jag har ju knappt sett ngt så.. bara se en massa "Ja" och "Nej" är väl inte drömmen.. Farmor är här, och det märks på att min mage är full av pannbiff & potatis och sås, och hennes himmelska vaniljbullar och kolakakor! MUUUUUMMS. det är inte ofta farmor är här, och då får man faktiskt unna sig! jag har pluggat idag faktiskt, grattis till mig! typ första ggn sen skolan började.. hehe. det blir antagligen inget Örebro i helgen för tobbe ville mycket hellre festa på fredag och på lördag skulle hans farfar köra en massa grejer till honom så det blir fram o tillbaka till linköping hela dageeeen.. så han kommer till mig på lördag istället, perfekt med min snåla budget! hehe :) slipper jag betala biljetter osv liksom. nu är jag sjukt sugen på OTH eller GG, men har sett alla senaste.. suckis.
men aja, går väl ner till TV.n..

ha de braaa :)

PUSS

/ M

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

FRYSER.

jag sitter och fryser som fan, högsta värmen är ändå på! jävla element..
man kan inte tro att jag gick i bara linne i stallet idag..



bild från idag.



/ M

FAAAAAAN.

klockan är 08.25. och jag är inte i skolan. min kära familj väckte mig inte, och min mobil gjorde  de först när mamma ringde efter 8 ngn ggn?! ååååååååååh fan. jag kan inte ta bilen in, för det finns aldrig några parkerings platser nu. och bussen kommer in vid tolv. mamma vägrar sjukanmäla mig så jag får röd frånvaro halv dagen. TACK MAMMA.

i need money.

hejsaaaaaaaaaan. fy fan, försöker få till ett konto på tradera så jag kan sälja en massa saker som jag inte behöver, mitt förra blev spärrat för att dom gick inte på att mitt namn och tobbes personnummer matchade.. men jag vet inte vad jag ska göra. men jag är iaf i stort behov av pengar, nästan hela mitt studiebidrag är slut på en helg! jag fattar inte hur de har gått till. men iaf, om ni är intresserade kära vänner, så kom och höstshoppa i min garderob! billigt OCH miljövänligt!

lägger upp en bild på tobias som han tycker är ful. jag tycker han är het med sin sexy-eyes-blick.



/ Madda padda (carls favvonamn på mig)

low as fuck.

hejsan. är skitdepp idag :/
känner mig verkligen ensam.. men mamma sa att hon skulle föra över pengar idag så, lite lycka. hmfh.
satt ensam i maten idag, för mina "vänner" inte kan vänta. annars skulle de inte gjort så mkt, men idag kändes de som att alla kollade på mig, och min idrottslärare, om och klappade mig på axeln som han ville säga " vilken tragisk person, vi måste se till att hon inte kännes sig för ensam" . förnedrande .
jag kommer inte hinna träna fotboll idag heller, men ångesten står mig upp i halsen så det blir väl en joggingrunda ikväll, runt nyköping. sen somnar jag ensam. hate it. vill sova med tobias! fuck, han har aldrig tid heller.. inte ens att prata. bara plugg.

men, engelska uppsats skriving nu, som kommer gå PISSSSSS!!

/ fuck you all <3

måndaaag. :/

hejsan. faaaaeen orkade knappt upp ur sängen i morse. den var så skön och varm!
vi vann matchen igår med 8-0, men jag fick en ful tackling precis där det är grus utanför planen, så havla jag är uppskrapad.. har bl a ett djupt sår i handen där jag fick in en sten i köttet. inte mysigt, och det gör ont som fan!
aja, biologi nu sen kemi och sist italiano med kladdkaka! hehehehehe. najsigt. sen hem och spela GH innan knatte träningeeeen. och, jag saknar min tobias. <3

/ ;M

träningssugen!

hejsaan :) har nyss kommit hem från stallet, har fixat allt för tävlingen imorgon och så :) fick en plötslig lust att träna ! åååh, fotboll, dans, gym! har dock en mean träningsvärk från min intensiva gårdag.. men kanske kör lite styrka ändå ;) de är najs! ska fan göra de nu... Pusshej!

/ M

21:58

hejsan :) kollade nyss på "Vem kan slå Filip & Fredrik" mest för att jag älskar den duon ;) men de är några dåååliga saker med det programmet. tex what's up with the 10 minuterlånga reklampauserna? HELA TIDEN? usch . och Håkan är väl för pinsamt dålig..  jaja. innan de var det idol iaf, där en nyköpingstös (som föresten skulle börjat i min klass, var med oss två dagar) höjdes till skyarna av juryn, bra gjort Anna ! (Y)
när jag nu skulle gå och lägga mig så kom jag på, jag har sovmorgon imorn! YEY! feeeeeett skönt. så nu blir det lite film istället för sängen.

Puss!!

/ M


Onsdag!

heeeeeeeeej. fick nyss en huvudvärks attack, jag trodde den va borta :(
det är mkt party den här veckan, inspark på birgers på torsdag och GT fest på Lotsen på lördag.. även om jag har sovmorgon på fredag så lockar nog lotsen mest! så får se om de blir lite partaj då! :) lollo sitter bredvid och kollar på resor till andra länder... åh, vill åka till värmen! fy fan för det här höstvädret, jag fryser bara :( men men, ha de bra idaaaag :)

puss

/ M


MF MADDE.



från i somras, hos perniii nerdii.

MF MADDE.



från i somras, hos perniii nerdii.

HAHA!

jag har just sett det fulaste någonsin! flenshissen! haha okej ? " en blogg för att visa de positiva i flen" FLEN SUGER! så, nu vet ni deeee.

headache

hejsaaan. min huvud håller på att explodera, så nu vet ni de. det blev ingen knatte träning, bara två tappra barn som döck upp och regn. vi skippade de. faaaen, jag kunde ju ha åkt till min älskling och myst några timmar med honom om jag hade vetat :( eller åkt till stallet :( FUCK THIS SHIT. nu, sova. eller nja- film iaf!

/ M


El Ofranato

hejsaaan. nu ska jag ensam (!) kolla på en skräckis. hoppas den inte är för läskig bara :S
imorgon är det skolan, redan trött på den. :/
men iaf. god natt och ha ett braliv.

Puss

/ M

shopping i norrköping!

hejsan! kom hem från norrköping för en liten stund sedan, har ätit lite vindruvor och hällt i mig kaffe. har ont i huvudet som ett as! köpte iaf en svart skepparkavaj, vinterfodrad. och ett par korta svarta "stövlar" typ. inget som är värt att ta kort på. josse köpte höga stövletter son hon fick asont av. hehe. men hej, nu ska jag kolla på P.S I love you.

/ M


saturday

sometimes I wonder if my life is just a big joke, that somebody is sitting and laughing at me.

rainy day

hejsan. det har regnat hela dagen, men nu verkar de vara ett uppehåll.. mår skit, förkyld, ont i huvudet, illamående.. WHY GOD, WHY? sov iaf hos mig älskling, men hade typ feber eller ngt.. =/
T är iaf borta hela helgen på domarutbildning (hockey) och jag ligger och lider. KUL HELG.
har tittat på Jiddra inte med Zohan, Phantom of the opera, 40 year old virgin och nu dunkar jag musik i takt med min huvudvärk.


ja, en skitdag helt enkelt.

/ alltid M.

onsdaaag , lycklig som faan :D

heeeeeeeeeeej! :D:D:D:D:
är skitglad, har precis pratat med älsk, HAN KANSKE KOMMER TILL MIG PÅ TORSDAG! herregud, herregud jag är så jävla GLAD! myyyyyys i mängder blir de då <3 sen har jag äntligen fått byta språk också, italianooo! :D
OCH så ska jag på bio ikväll mamma mia :D jaa, jag är verkligen glad nu!


/ MADDE :D

det blir bara värre..

god morgon, klockan är 06.30, jag snoozade lite idag.. känner mig ännu mer förkyld nu, det smyger sig fram.. inte kul. känns som jag har en taggboll i halsen nu iaf. min gröt står där nere och väntar på mig, jag har verkligen ingen lust att äta. det är konstigt, jag är alltid skithungrig på morgonen, äter massa till frukost..  aja, ska iaf till vårdcentralen den 16, dom får kolla om de är ngt fel på mig :P

jag blev skitledsen/arg/sur. jag hade hoppats kunna träna fotboll idag! men då skulle väl min lungor kollapsa. så det blir inget den här veckan HELLER... :(

äh, hej då. :(

puss

/ M

lyckad träning.

helloooo! :) har nyss dödat en huuuuge spindel, trodde jag skulle dö av skräck! den var verkligen jättestor och äcklig, usch! men men. hade träning tidigare med mina 00-er. det gick jättebra idag, vi lade fokus på skott och avslut och det känns som att dom bara blir bättre och bättre :) det blir så roligt då! nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå så att min älskade ska ha tid att ringa. han har iaf fixat en bostad tills han får sin lägenhet vid den 15 september. han ska bo i en campingstuga med tre andra killar, och dom bor jättenära gustavsvik! ÅHH. vill dit! har aldrig varit där liksom..
och min bantning går bra, har gått ner tre kilo på en vecka nu! så jag hoppas det fortsätter lika bra, jag har dock märkt att jag nästan aldrig är hungrig längre.. bra eller dåligt, hmm. äh, TV nu då. PUSS!!

/ M

RSS 2.0