stoppad av polisen!

heeejsan. idag har varit en bra dag, mitt knattelag vann en match och spelade en lika, dom har verkligen blivit mkt bättre över sommaren! sen åkte jag och josse in på bio med mamms & hugsén. vi skulle sett mamma mia men biljetterna var slut.. så vi kollade på Arn istället! ääälskar den filmen, var andra ggn jag såg den på bio! jag tycker den är jättesorglig. på väg hem sen så vinkar en polis in min mot sidan! AAAAAAAAAH tänkte jag, jag kommer dö! för jag kom på att mitt körkort ligger i plånboken som ligger hemma. men jag fick blåsa och pinsamt nog erkänna min glömska. men han släppte mig och jag andades ut! dagens drama!

hehe. sova nuuuuuuu, puss

/ M

The Perfect Photo.

jag saknar något. en perfekt bild. på mig och min käresta. jag har inga heeeelt bra, jag har söta osv men med dålig kvalité. vill ha en riktigt fin och bra som jag kan skriva ut på fotopapper och rama in. och skicka med älsklingen en till örebro som han kan ligga och pussa på (haha)
får väl anlita syrran. men jag vill ha något bra. och hennes kamera är inte den bästa. får väl helt enkelt försöka. för fattiga studenter som jag & tobias är så har man inte råd att gå till en fotograf! :)

puss på er. gullisar.

/M

fortfarande kallt!

jag är sugen på att hoppa i badet. de faktum att jag redan har badat idag struntar jag i. för de är så kallt! jag har tråkigt, sitter på bdb & så läser jag bloggar, massor med bloggar. jag känner mig brutalt ärlig idag. skit till dom som förtjänar det och gull till dom som förtjänar det. so watch out om du inte faller mig i smaken idag. hehe.

för övrigt så gillar jag att åla på bord och ta kort. fråga mig inte varför.



/ maddelue


kaaaaallt!

usch fy fan va kallt de är! de känns verkligen att det är höst.. jag satt och lyssnade på liveinspelningar förut och fick en sån enorm längtan till sommar, konserter, festival! nästa år ska jag & pernilla åka till P&L, så är det bara. jag har redan börjat spara pengar (Y)
hitills idag har jag inte gjort så mkt, åkt hem från älsklingens varma mysiga famn och hem för att passa småsyskon. hm, vilken skillnad , hehe. jag är lite ledsen, kommer inte träffa min T på jättelänge. han börjar skolan i Örebro på måndagmen han får inte sin lägenhet förns 15 september så vi kommer kanske inte träffas innan det =/ :'( men sen ska jag åka upp dit hela tiden fan. jag har ju mitt beroende att tänka på (pussar&kramar)

men här får ni en höstblek bild på mig.

hejhej.


skola, hååååååååltimme.

hejsan! istället för en andra mattelektion idag ( felschema) så har jag hål fram till halv två då jag har idrott. alltså, vi går igenom vad vi ska göra i år. segt. funderar på att sticka tidigare och åka till stallet, men har inte bestämt mig än. har ont som fan i halsen, ont i huvudet och trött. förkyld? på gång. idag vill jag träffa tobbe. de vill inte han, så de blir väl imorgon istället. :(
men, nu ska jag fortsätta här.

pusss

/ M

trött !

hejsaan, första skoldagen idag! upprop & lite info sen var dagen slut. hehe. jag hade klätt mig alldeles för varmt & jag är skittrött nu.. fy fan.. imorgon ska iaf vi i natur åka upp till Tom Tit! hoppas de bli kul ;) dom andra typ ekonomi skulle på ngn tråkig föreläsning, hehe ;) natur äger! (Y)sen ska vi sova vid ryssbergen i ngn stuga och ha lekar och annat "roligt" . nu ska jag ta ngt och äta, ska ut och gå med heleneeeee och bräna feeeeett! (jag ska bli smal, jag ska bli smal)
kanske skriver sen. får se. ingen läser ändåååååååååååååååååååååååå. puss på er.

/ M

skol-shopping !

hejsan :) igår var jag nere på stan hela dagen typ, gick upp och ner som en tok.. hehe.
jag köpte block, pennor , mappar & en kalender till skolan. skitbra! allt som allt blev det 200 kr, fett bra. sen köpte jag även en marinblå kofta från GT, och även en typ tröjklänning och en farfars tröja. har ingen kameraaa här så jag har inga bilder att visa. sen köpte jag en väska från pieces, halva rea priset! 99.50, som hittat! sen en snygg necessär från MakeUp store, nedsatt till 60 kr. beige med fransar, perfekt att ha som väska. mmm :) köpte jag ngt mer? eh.. aa en inpacking med that's about it i think. tobbe köpte en grymt snygg höst/vinter jacka . love it. om jag vore kille skulle jag alltid ha den. men hörrni, nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken jag har på, pussis

/ Maddelue.

god morgon :)

gårdagenn var pissigt med det känns som idag kommer det bli bättre. vaknade ganska behagligt klockan 6.45 och snoozade tills jag hörde att mamma & mina småsyskon åkt. (7.02)
sen gick jag ner, satte på ägg&kaffe. solen lyser lite fint, och det är helt tyst. när det är så här, då är det skönt att vara ensam hemma. så nu ska jag äta frukost i lugn och ro sen åka heeela långa vägen till stallet. typ bara 7 mil. sen ska jag åka till mammas jobb vid lunch och göra lite pappers arbete. money! dom pengarna ska gå till en dyr och effektiv (hoppas jag) inpacking till mitt risiga hår. min frisör höll på att dö senast jag klippte mig, vilket var förra veckan.
sen träning, ska bli hur skönt som helst. bara springa och skjuta och tackla livet ur mig. för imorgon är det match. och jag måste verkligen vara med. vill hur mycket som helst! så det blir att kämpa på träningen idag. jag har iaf beställt en grafräknare från Net On Net nu ! så det behöver jag inte bekymra mig om längre :) nu ska jag bara köpa mappar, block, pennor, väska, kalender, mm, mm. lite nya kläder borde jag ha. och en ny höstjacka! vi får se, vi får se vad som köps imorgon. men hörrni, nu väntar min frukost på mig!

puss

/Madde


skitmåndag.

hej.
jag har jättetråkigt, är deppig och fettig.
jag kommer inte komma iväg till stallet för pappa kan inte skjutsa mig, jag har ingen att ringa och prata med, ingen att vara med. och skolan börjar om en vecka,

veckans schema ser ut så här:
idag, knatteträning.
tisdag: harg träning
onsdag: handla skolsaker. antagligen ensam. sen match . om jag blir utttagen-
torsdag: träning med harg
fredag: bio, Arn 2. möjligtvis själv. eller så får jag fråga ngn om den vill följa med.
lördag: KM som kommer gå bajs. sen barnvakt.
söndag: sega? vet inte.

spännande vecka va? ursäkta mig, jag ska bara gå och dö av deppighet.

trött.

hejsaan. har nyss vaknat (?) somnade visst lite i soffan.. är skitseg i skalln och orkar egentligen ingenting. inte blogga heller. så hejpa

puss

/ M

kladdiga muffins.


nybakade chokladmuffins. mums!

/ M

torsdag.. redan?

hejsan :)
jag är hemma i stora huset, helt ensam. usch. de blåser och håller på, och jag har jätte ont i magen. ska nog värma vetekudden ich lägga på magen. brukar funka. Willy & sofia ska hämta upp mig sen och skjutsa mig till stallet. sen kommer pappa och hämtar mig och vi åker tillbaka till husbussen i gnesta. antingen sover jag där, eller så fortsätter jag mot sötälje, får se. det är nu mindre än två veckor innan skolan börjar, panik! måste beställa en grafräknare från nätet, så den hinner hem innan! så mkt billigare än i affären.

puss

/ M

jag orkar inte.

jag är för trött. vill bara strunta i allt & åka.
komma iväg och dricka kaffe tusen ggr om dagen och äta lite jordgubbar. kanske ta en vända på stan. hatar alla måsten. vill egentligen bara vara fri. men när jag är fri, så är jag väldigt uttråkad. då bokar jag upp mig igen. och då har jag dom där jävla måstena som jag kärlekshatar. Vill vara fri, men ändå inte. vad är jag för en hycklare?
hm. och inatt sover jag ensam. ensam och rädd. hatar min syster som inte vill komma hem, fast jag erbjuder mig att hämta. :(

aja. bok nu. pusss

/ M

Pernillis.

det är lite tråkigt att pernilla har övergivit Manillas-bloggen. " Pernillas och Maddes blogg om allt och ingenting. "
hon var den enda som skrev ngt bra, jag är bara svamlig och överdriven och barnslig. som jag är in real life alltså. höhöh.

/M

'
no longer a blogg-couple.

haircut.

jag klippte mig igår. frisören hällde på massor med mousse och så blåste han inte de torrt "för att de ska man inte göra för att få fram lockarna!" och sen wax på de hela. och sen regnade de ute. fy fan va håret såg ut. så jag sköljde ur de hos Kalleman så de blev lite bättre. idag när håret är torrt och rent känns de bättre.
eller vad säger ni?




/ M

going to gnesta!

hemma från träningen, helt slut. de är jättesvårt att träna mindre barn, ju yngre dom är, ju svårare blir det. jag försökte mig på enskild målvaktsträning med Andreas, för tomas, vår stjärnmålvakt, har brutit armen på två ställen... aj!
men nu ska jag snart duscha och åka iväg till gnesta! min lillebror är på hockeyläger där, så havla familjen campar därborta i husbussen ;D

imorgon så ska jag kolla på en av min brors träningar och sen ska jag till stallet :) sen kanske jag och kalle (min klasskompis)  skulle mötas upp och ta en fika, har inte träffat honom sen skolan slutade! ska bli kul, och sen ska jag ju hämta ut Arn-biljetterna också! :)

vad ska ni göra imorgon ?

Puss

/ Madde

fotboll!

nu är de dags för första höstsäsongs träningen för bettnas PF-00 lag! jag är helt stel i armen fortfarande så jag hoppas att Geir inte har planerat att vi ska kasta några bollar till dom små liven. men men,  puss!

/ M


over all this, the silence .

seg dag. jag är skittrött, sov först till nio imorse. sen somnade jag efter frukosten och sov mellan halv tio och elva. sen somnade jag när vi kollade på film ( Arn, love it) och vaknade när den tog slut. vad är det för fel på mig? håller jag på att bli sjuk? det kan jag inte bli. inte nu, sista sommarveckorna!

det är väldigt underligt väder. kallt, men ändå varmt. soligt, men väldigt molning. det går inte ihop. jag och steffi peffi ska ta te och macka, eller i steffis fall varm choklad och macka innan träningen nu. man måste ju få något i magen.

Jag tror jag såg en bild på my friend siri idag på en blogg. men jag är inte säker. pernilla & typ malin och ni andra som kanske läser det här, kolla ni med här. och säg om jag har rätt. nu ska jag gå och kolla igen på Arn, sov ju genom hela filmen. älskar den! och jag kan knappt vänta tills den andra kommer den 22 augusti! har redan bokat biljetter ;D

hehe

pusss!

/ Madde


måndag, två veckor kvar till skolan.

usch. jag är så himla trött. har sovit typ till nu. jag är barnvakt åt min lillasyster och hos är gnällig för att vi inte göra något kuuuul. vet inte vad vi ska hitta påå, har ju fotbollsträningen vid sex så kan ju inte göra vad som helst.. men jag får väl leka med dockor elleer ngt :P

PUSS

/ M

brokeback mountain

nu ligger min söta minsta syster bredvid mig och sover. jag hade tänkt sätta på brokeback mountain som jag faktiskt inte har sett förut (!)
sen när klockan slår tolv, så är det den 11 och biljetterna till Arn 2 släpps! och jag vill ha dom bästa platserna (mitten, i mitten) så då får man ligga på ;) hihi. men godnatt sötnosar,

puss

/ M

AAAARGH.

åååh, jag är så himla irriterad! jag kan nog inte säga på vad (vem) men. OM DU LÄSER, DU ÄR DUM I HUVUDET!

paus.

jag tar en paus i städningen för att ladda ner lite musik. jag älskar att städa till musik! eller, ja jag älskar musik! och nu fick jag en sån himla lust att sjunga, sjunga låtarna fårn musikalen Hair som vi gjorde i nian, åh! så nu är de på nerladdning :):)

pusss

/ M.


 ser ni mig? tredje från vänster. vi är militärer, som sjunger hur mkt vi gillar blonda killar ;)


hög tid för städning..

jag är jätteslarvig, en skitgris. plus att jag är lat. mitt rum speglar mig mkt bra. men idag ska jag städa. jag tänkte bara ge er före-bilderna. hehe. fint va?


städa städa städa städa..

skoor. mm. :)







älska fransstövlarna <3

Kjolen. grr.

ja, jag älskar den. skinnkjolen. den ska bli min!



från H&M, 98 kr.

Egoo


ja, de här är jag.

sundaaay bloody sunday.

helloo.
söndag idag, ännu en dag närmare skolan... usch.
T åkte till sötälje idag, ska vara tränare för ssk's hockeyläger..

igår så åkte vi två in till "sveriges tråkigaste stad" och åt på kina. gott, men fy faan. de var ett sällskap på ca tio pers där vissa var jättefulla. skrek och höll på, var skitjobbigt. personalen hotade med att slänga ut som, men gjorde väl inte de eftersom dom åt som in i helvete, cash i kassan. sen gick vi en tur runt stan, sen åka hem till söt & mysa/sova..
nu är jag ensam hemma, har lite ont i armen och är lite uttråkad.. hm.

puss

/ M


baby <3

yeeesss-

nu har jag bakat färdigt, bullarna blev enorma! hehe göött. sen gjorde jag kyckling gryta med gnocchi, mums! nu är jag barnvakt med tobbelobbe. mina småsyskon och två barn till är här :) ska kanske ut och spela lite fotboll snart... :)


ca ett år gammalt kort på mig och älskling <3

/ Maddelue

jag är liite seg idag.

de enda jag kan göra är att baka & laga mat idag. allt annat är jag för lat för!

/ M

Tigerkaka.

hejsan :) jag känner mig väldigt huslig idag, har nyss bakat en misslyckad tigerkaka, ska även baka bullar sen och göra kycklinggryta till middag. varför är de så svårt att få till ett bra mönster när man gör tigerkaka? åhh... jag måste väl helt enkelt träna. men annars blev den ju faktiskt bra :) anledningen till att jag bakar en massa är att tobias ska fira sin födelsedag imorgon så jag bakar lite till de :) jag & tobias gör dom godaste bullarna tillsammmans, bakade med kärlek!

pusss

/ M



hm, fint "tiger" mönster..

mitt mål!

tjaa :)
igår var jag och josse i nyköping, gick och kollade lite.. jag skulle egentligen fixa till min lugg, men bestämde mig för att vänta tills jag hade lite med tyngd i plånboken :P josse köpte en aaaassnygg skinnkjol från H&M, för ynka 98 kr! ni kanske dissar den helt, jag jag gillar den massor :) mitt nya mål är att gå ner så mkt att jag kan ha den. om jag gör de, sa josse att jag skulle få den. !!!! :D så, om några veckor, så är de jag som har en skinnkjol! , hehe. hårdbantning nu!
håll utskick på josses blogg om ni vill se den, borde komma upp på bild snart :)

pusss

/ Madde



sis.

in the naaajt.

hellu, sitter här, ska kolla på numbersss snarre. hehe.
jag tycker liiite synd om tobbe, han ringde förut, men de enda jag hörde var när han spydde. och tydligen hade han bara druckit någon öl.. hm, han kommer inte få de så kul när han ska jobba sex imorgon, hehe. s k y l l   d i g  s j ä l v! som vi brukar säga lite retsamt sådär. men jag tycker ändå lite synd om honom som mår dåligt, jaa jag är den patetiska lilla flickvännen som har ett blödigt hjärta. men nu till numbers sen sängen,

pusss

/ M

in trosaaa.

hejsan :)
nu sitter jag hemma hos pappa i trosa, jag&min syster skulle följa med på en konsert här ikväll, men tydligen så är det 18-års gräns.... argh! får bli att stå utanför och kolla.. kul.
igår fick jag ett sms från min överlyckliga pojkvän, han kom in på universitetet i örebro! han & hans kompis ska gå idrottslärare-utbildning :) så det blir många tågresor i höst..


ha de bra, pussis

/ Madde

See you through the sunlight,

åååh, vad jag fryser! jag ska antagligen lägga mig i sängen och sätta på en film.. mm :)
sen ska jag in till nyköping. inget stall idag, men destå mer imorgon. kanske träning idag, beror på hur planen ser ut, med vatten osv. sen sova i mamms lägenhet :) blir nog mysigt med favvoserien morden i midsomer! hehe.
kanske kolla lite på rean i stan imorgon också. :) fasligt ensamt, men josse orkar inte följa med mig. kanske kan övertala henne. men, nu börjar filmen, hehe.

pusss

/ Maddelue.



clearly I remember.

äckliga höst, kom inte än!

vilket väder det är! kallt, regn & blåst. och storm typ igår. usch, var tog den underbara sommaren vägen?
jag ska åka till stallet också lite senare, inte så kul i de här vädret.. hm, får se om jag kan ragga skjuts (a)
men, ska prata lite med pernillis nu,

puss

/ Maddee

blåsorrr.

aj. jag har två stora blåsor, under stortårna. AJ.


hejsaaan :)
har kommit hem från träning&grillningen nu. fy faaan, pissvarmt att träna, avled nästan! hehe. träning imorgon igen,
klockan ringer 7, bollen börjar rulla 8.30. underbart, kallt och bra hoppas jag. har för övrigt gått upp klockan 5 tre dagar i rad. nej nu ljög jag. kvart i fem var de ;)
så jag får sovmorgon imorn, hehe. sköönt. (ironi)
kvällen imorgon hoppas jag blir lyckad! KARNEVAL.  de blir finfint hoppas jag, träffa massa människor som man senast såg på skolavslutningen. :)

men ha de bra sockergryn.

Pussss


trädgården en fin dag.

mkt idag.

hejsan :) idag är de mkt som ska hinnas med, först och främst ska vi (mamma, jag & de små) åka och hälsa på mormor i salem. vi ska äta italiensk buffé, man får hoppas att de smakar! sen ska jag tränaaa, hårt i värmen. men efter träningen så ska laget grilla tsm, mys :) jag håller för övrigt på att smälta bort i värmen. inatt var de inte kul alls, svettades som en gris! men, nu måste jag skynda mig.

puss

/ Maddelue.


min söta lillasyster <3

RSS 2.0